yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Her dem muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut başka bir yük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, sene zarfında gönül kaybına ne olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile finans kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve emtia kaybı enseış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Sıcaklıkla genleşerek tütünı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı sırça hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara isabetli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde Yangın Kapısı Fiyatları ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, mutabık fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak kötüda taraf vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir marifet sahaı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın kapıları kabilinden bina güvenliği planının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page